Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвети за покупката на ГТВ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не че нещо към колегите които не карат АР ГТВ ама мненията им не са компетентни-кола за 3000лв е таралеж в гащите,bouncer сподели горчивия си опит и пак "съветвате".
    Човека иска да кара ГТВ,не да участва в "Пич оправи ми колата"
    Не трябва да си банкер ама ако смяташ,че ГТВ гори много си купуваш корса,ако не гледаш визия и т.н. кво въобще търсиш от една кола-ладата и тва е!

Защо се гаврите с колите,това е кола за ценители!Не може само да се амортизира,да не се прави,да се кара и да не се чупи...Че и евтино да е и да гори малко...

Comment

...Знам че ГТВ-то не е кола за всеки ден...Ама просто е уникална...И всеки път като видя такава,сърцето ми се разтуптява..А това е най-важното-точно като при жената-да си с такава,която те кара да преливаш с емоции За мене ГТВ-то е богинята сред Алфите,така че съм готов да рискувам в хубавия смисъл на думата и да карам кола,която и след 20 години ще продължава да предизвиква възхищение у хората..Сега ми пожелайте късмет да си намеря "дамата",тоест ГТВ-то на моето сърце
      Alfa Romeo 146 1.6 TS 16v 120 hp 99г.
      Una bella macchina!
      Alfa Romeo 156 1.8 TS 146hp 98г.
      Furiosa

Comment

Първоначално публикувано от DelPiero Покажи съобщение
        ...Знам че ГТВ-то не е кола за всеки ден...Ама просто е уникална...И всеки път като видя такава,сърцето ми се разтуптява..А това е най-важното-точно като при жената-да си с такава,която те кара да преливаш с емоции За мене ГТВ-то е богинята сред Алфите,така че съм готов да рискувам в хубавия смисъл на думата и да карам кола,която и след 20 години ще продължава да предизвиква възхищение у хората..Сега ми пожелайте късмет да си намеря "дамата",тоест ГТВ-то на моето сърце
        Е това е приказката, успех с търсенето и дано да попаднеш на нещо читаво .

Comment

Късмет ДелПиеро, явно си от мойта кръвна група, а не от групата на прагматиците,щом не успяха да те разубедят с горните постове.На вниманието на MaxPayne- като погледнах първата тема която си пуснал преди 2 години виждам ,че и ти не си бил от прагматиците тогава,а сега си .Прав си на 200% ,според мен всяко нещо без Гаранция си е таралеж в гащите,но за съжаление коли без история са само новите. На вниманието на Bouncer- "окотя"-идва от окотена котка,демек родила да оправим жаргона викам,че гледам не си ме разбрал.Окотен автомобил - повреден сериозно мотор,а не изпреварване или дърпане по светофари и т.н.Относно 3,2 мотора според мен е за истински фенове-ценители първи собственици ,които ще се грижат за него както си му е реда,а за по-обикновенни фенове ,че отгоре на това и последни собственици има 1,9 JTD.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
            Късмет ДелПиеро, явно си от мойта кръвна група, а не от групата на прагматиците,щом не успяха да те разубедят с горните постове.На вниманието на MaxPayne- като погледнах първата тема която си пуснал преди 2 години виждам ,че и ти не си бил от прагматиците тогава,а сега си .Прав си на 200% ,според мен всяко нещо без Гаранция си е таралеж в гащите,но за съжаление коли без история са само новите. На вниманието на Bouncer- "окотя"-идва от окотена котка,демек родила да оправим жаргона викам,че гледам не си ме разбрал.Окотен автомобил - повреден сериозно мотор,а не изпреварване или дърпане по светофари и т.н.Относно 3,2 мотора според мен е за истински фенове-ценители първи собственици ,които ще се грижат за него както си му е реда,а за по-обикновенни фенове ,че отгоре на това и последни собственици има 1,9 JTD.
            А, баш! Айде сега на Италфеста да пием по бира и да обсъдим нещата на живо!
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
              Не те разбрах много,кво значи бил съм прагматик,пък сега не съм,както и да е.Преди 2 години съм мечтал да карам ГТВ,сега е факт,мечтите и реалността са различни,колата на старо е шанс,но само ако знаеш какво търсиш.
              DelPiero,жените няма кво да ги коментирам.На колата си вярвам щото си я обслужвам и се грижа за нея,не ме е оставяла дори когато беше -20 градуса,газил съм с нея улици пълни с вода,че като отвориш вратата и влиза вътре,а ако вярваш на жена,точно когато не очакваш те оставя.Важното е когато се прецакат нещата да завъртиш ключа и да се разкараш,а не да не иска да запали или да те остави насред пътя Стискам палци да си намериш по-вярна колица от която и да е жена Че иначе само ядове се берат,говорим за хубавите неща,то иначе голфове всеки може да кара
              Last edited by MaxPayne; d.m.y г., 18:01.

Comment

..Колеги,много ми се иска да дойда на Италфеста с вас и да ви видя ГТВ-та,ама за съжаление няма да мога...Ще гледам само снимки после и ще завиждам благородно....Живот и здраве като се сдобия с красавица,ще се похваля
                Alfa Romeo 146 1.6 TS 16v 120 hp 99г.
                Una bella macchina!
                Alfa Romeo 156 1.8 TS 146hp 98г.
                Furiosa

Comment

Карам я от скоро и за момента само градско.Разхода е около 12,5л/100км.Колата е 2.0 ts.Несъм любител на италянските коли тъй като преди година и малко се напатих с една 164-ка,но за няколкото дни коитом карам тази gtv съм супер доволен.Малка,бърза със страхотна визия.Личен внос ми е и не е от морга,макар че и италянеца ми се струваше мизерник,но поне от към мотор е много добра.
                  Няма лоши коли има лоши собственици!Дано да сам сполучил с тази,макар чче мисля да я продавам.Фен съм си на Немското,но и аз като колегата на който е темата бях влюубен в тази кола и исках да я имам на всяка цена.Збъднах мечтата си!
                  Attached Files
                  http://vbox7.com/play:c39916f9 Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб http://www.youtube.com/watch?v=AtJIAb6q7FE

Comment

тая тема може човек да си я препрочита като се е депресирал - 100% ще го извади от депресията

това с "уникалните" бройки явно е някаква мода, защото наскоро като се разходих по Горубляне на всеки втори таралясник пише с букви, заемащи 2/3 от предното стъкло *УНИКАТ!!!* (звездичките и многото удивителни са задължителни)

Comment

Стискайте палци, че до две седмици съм с GTV 3.0 V6 24V - 2002 година. Чакам да го докарат, дано всичко е ОК и ми го вземат. Бях тръгнал за 164 V6 3.0 - ама като загледах едно 3 литрово ГТВ в Швейцария не мога да спя една седмица вече.
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Оооо, Васе
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Оха... и аз нямаше да мога да спя.
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                            Стискайте палци, че до две седмици съм с GTV 3.0 V6 24V - 2002 година. Чакам да го докарат, дано всичко е ОК и ми го вземат. Бях тръгнал за 164 V6 3.0 - ама като загледах едно 3 литрово ГТВ в Швейцария не мога да спя една седмица вече.
                            Стискаме с всичка сила!
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                              Стискаме с всичка сила!

И чакаме да се похвалиш в "Представете се" и искаме много снимки
                              Успех !
                              Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                              sigpic

Comment

Устискай адаш хубавите работи стават бавно дано имаш късмет.УСПЕХ.

Comment

Working...
                                X